Inbrengen

U kunt uw kleding tijdens onze openingstijden bij ons achterlaten, wij kijken het dan binnen 1 week voor u na. U krijgt bericht van ons over wat wel/niet ingenomen is en eventuele tassen retour dienen binnen 1 week na dit bericht opgehaald te worden anders gaat het naar een goed doel. 

Selecteren

Vanwege het grote aanbod is het voor ons onmogelijk om alles wat we aangeboden krijgen ook  in te nemen, wij zullen een selectie maken van de beste items. Het scheelt veel tijd en werk als u vast een voorselectie maakt:

  • Wij nemen alleen dameskleding in van de betere merken (geen C&A, Etam, Primark etc) Wij nemen niet of bijna niet gedragen schoenen, tassen, merk zonnebrillen/sieraden/riemen en accessoires.
  • De kleding dient schoon, fris en gestreken te zijn.
  • De kleding mag niet ouder dan 3 seizoenen zijn of tijdloos maar wel passend bij het huidige modebeeld.
  • De kleding dient in perfecte, verkoopbare staat te zijn. Alle knopen zijn aanwezig, de ritsen werken, geen beschadiging, pluizen vlekken of vuile kragen.
  • Vouw de kleding netjes op en doet het in een shopper of een zak. Liever niet op hangers, in dozen of koffers. De kleding moet passen bij het seizoen. Wij nemen vanaf 1 februari voorjaar/zomer in en vanaf 15 augustus najaar/winter.

Verkopen

Wij werken met een geautomatiseerd systeem. U krijgt een online account bij ons en kunt daar zelf op ieder gewenst moment via onze website op inloggen en zien wat er verkocht is. Preloved Fashion bepaalt de verkoopprijs maar uiteraard kan er bij bijzondere stukken overlegd worden. U krijgt 40% van de verkoopprijs.

Voor meer informatie zie ook onze voorwaarden

Voorwaarden